Keittiöremontin rahoitus

Idekon keittiöremontin voit maksaa joko erissä tai kerralla remontin valmistuttua. Voit myös valita maksutapasi vasta remontin valmistumisen jälkeen.

Rahoita keittiöremontti

Monipuoliset rahoitusvaihtoehdot

Voit maksaa Idekon keittiöremontin kertamaksun sijaan halutessasi erissä rahoituksen avulla. Idekolla et koskaan maksa etukäteismaksuja keittiöremonteista, vaan voit valita maksutapasi vasta remontin valmistuttua. Jos valitset maksutavaksi erämaksun, se laskutetaan sinulta kuukausittain.

Keittiöremontin rahoitus Ideko-keittiötilillä

Edullisella Ideko-keittiötilillä maksat uuden keittiösi sen valmistumisen jälkeen kätevästi erissä. Tilillä ei ole avausmaksua, ja se on valmiiksi sinulle neuvoteltu. Kuukausierästä ei ole etukäteen päätetty kuin pelkkä minimierä. Alla olevasta taulukosta voit katsoa, millaisia eriä asiakkaamme ovat keittiöuudistuksistaan maksaneet. Lisäksi alla tarkemmat tiedot eri maksutavoista.

Hinta / Kuukausierä

5000€ = 86€/kk

6000€ = 102€/kk

8000€ = 136€/kk

10 000€ = 170€/kk

11 000€= 187€/kk

13 000 € = 221 €/kk

15 000 € = 255 €/kk

20 000 € = 340 €/kk

Idekolla ei koskaan peritä etukäteismaksua remonteista. Kertamaksu on turvallinen vaihtoehto, sillä maksat remontin vasta sen valmistuttua. Ideko-kertamaksulla maksat remontin yhdellä laskulla yhden kuukauden kuluttua remontin valmistumisesta. Yhden kuukauden sisällä maksusta saat Idekolta kotitalousvähennystodistuksen.

Idekon keittiöremontin voit maksaa myös pienemmissä erissä. Tässäkään vaihtoehdossa emme peri etukäteismaksuja, avausmaksuja, tai takauksia. Päätät itse maksuajan sekä kuukausittaisen maksuerän summan. Maksuaika voi olla kaikkea väliltä 1 kk – 7 vuotta. 

Voit maksaa lainan pois milloin tahansa. Lainan korko määräytyy maksuajan mukaan, ja se lasketaan kuukausi kerrallaan. Lainan korko lasketaan jäljellä olevasta lainasummasta. Mitä nopeampaa maksat lainan pois, sitä pienemmät ovat kustannukset. Lainan korot ovat verotuksessa vähennyskelpoisia. Tyypillisesti asiakkaamme maksavat lainan pois kolmessa vuodessa.

Keittiöremontin hinta

Keittiöremontin hinta askarruttaa monia keittiöremontista haaveilevia.

Me Idekolla pyrimme aina minimoimaan kustannukset säilyttämällä keittiösi toimivat rakenteet, ja uudistamalla vain ne osat keittiöstäsi, jotka uudistusta todella tarvitsevat. Tarpeidesi ja toiveidesi mukaan remontoimme myös vaikka koko keittiön runkorakenteideen uusiin. Keittiöremonttimme on siten myös ekologinen ja luontoa säästävä. Keittiöremontin hinta riippuu siis keittiösi uudistustarpeista – vaihdetaanko kaikki rakenteita myöten, vai tehdäänkö vain keittiön pintaremontti kaikki vanhat rakenteet säästäen?
Ideko auttaa säästämään

Idekon keittiöremontilla voit säästää jopa -50% perinteiseen keittiöremonttiin verrattuna

Ideko-keittiöremontin hinta muodostuu seuraavista seikoista:

Keittiöremontin laajuus

Onko tarkoituksena uudistaa keittiön pintoja, vai vaihdetaanko kaikki runkorakenteita myöten? Eli toisin sanoen; Tehdäänkö keittiöösi Pinta-, Plus-, vai Koko-remontti. Lue lisää remonttipaketeista. 

Materiaalivalinnat 

Materiaalivalikoimamme on todella  laaja – se takaa sen, että juuri sinun budjettiisi ja tyyliisi sopivat materiaalit löytyvät varmasti. Autamme teitä valitsemaan värit, materiaalit, mallit, tyylilajit, uudet ratkaisut ja toiminnot. 

Remontoitavan keittiön koko

Pienen kaksion keittiön remontointi kustantaa luonnollisesti vähemmän, kuin suuren omakotitalon keittiön remontointi. 

Remontin hinta on siis hyvin paljon kiinni näistä seikoista. Keittiön suunnittelun aikana ammattilaisemme avustaa teitä valitsemaan oikean paketin ja budjettiinne sopivat materiaalit laadusta tinkimättä. Yksilöllisen keittiöremontin räätälöinti on kuitenkin mahdollista laajan valikoimamme vuoksi.