KEITTIÖN SUUNNITTELU

Idekolla keittiön suunnittelu tapahtuu aina keittiössäsi – siellä missä sen pitääkin. Suunnittelun aikana kartoitetaan keittiön uudistustarpeet, ideoidaan tilaratkaisuja ja valitaan keittiön tyylit ja värit.

Keittiön suunnittelu

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi keittiö

Idekolla keittiön suunnittelu tapahtuu aina keittiössäsi – siellä missä sen pitääkin. Suunnittelun aikana kartoitetaan keittiön uudistustarpeet, ideoidaan tilaratkaisuja ja valitaan keittiön tyylit ja värit.

Keittiön suunnittelu huolellisesti ja ajan kanssa on hyvin tärkeä osa keittiöremonttikokonaisuutta. Keittiön suunnittelun aikana kartoitamme unelmat, haaveet, tarpeet sekä puutteet. Autamme sinua valitsemaan oikeat värit, materiaalit, tyylilajit ja malliston, sekä uudet ratkaisut ja toiminnot uuteen keittiöösi.

Keittiö suunnitellaan aina niin, että uusi keittiösi on mahdollisimman kustannustehokas ja toimiva. Vanha, mikäli se on hyvää, voidaan säilyttää. Näin toimimalla säästetään niin luontoa kuin kustannuksiakin. Kauniista ja uniikista mallistostamme löydät varmasti juuri teille oikean keittiömalliston. Yksilöllisen ja uniikin keittiön toteutus onnistuu tuote- ja materiaalivalikoimamme laajuuden ansiosta helposti, olivatpa tarpeesi minkälaiset hyvänsä.

Keittiön suunnittelu

Ilmainen suunnittelukäynti

Idekolla keittiön suunnittelu kuuluu palveluun ja tapahtuu aina keittiössäsi – siellä missä sen pitääkin. Keittiöammattilaisemme sopii kanssasi ajan suunnittelukäyntiä varten ja saapuu paikalle tarvittavien materiaalien kanssa. Voit varata sopivan suunnitteluajan suoraan ajanvarauskalenteristamme.

Keittiön suunnittelussa huomioon otettavia seikkoja on lukuisia ja se voikin tuntua jopa haastavalta. Idekon keittiöammattilaisen avulla itse suunnittelu on kuitenkin helppoa ja vaivatonta.

Keittiöammattilainen tuo mukanaan laajan valikoiman ovi-, pöytätaso-, välitila- ja värivaihtoehtoja, joista löytyy jokaiselle juuri ne omat suosikit.

Keittiön suunnittelu

Keittiön käytännöllisyys ja ulkonäkö avainasemassa

Vuonna 2016 toteutimme asiakaskyselyn, jonka tuloksien mukaan kokemus keittiön epäkäytännöllisyydestä ja sen vanhentunut ulkonäkö herättivät asiakkaissa keittiön muutostarpeen. Suunnittelussa kiinnitämmekin huomiota ulkonäöllisten ja tyylillisten toiveiden lisäksi myös ensisijaisesti keittiön käytännöllisyyteen.

Suunnittelijamme on apunanne myös käytännöllisyyteen liittyvissä asioissa. Esimerkiksi vaimennetut saranat, jätevaunut, kulmatilojen mekanismit ja säilytystilojen lisääminen ovat yleisiä keittiön käytännöllisyyden uudistamiskohteita. Keittiön tulee siis olla tyyliltään miellyttävä, viihtyisä ja helppokäyttöinen, eli niin säilytys- kuin tasotilaakin tulee olla riittävästi.

Keittiön suunnittelu

Mikä sinulle on keittiössä tärkeintä?

Keittiön suunnittelun alkuvaiheessa kannattaa ensisijaisesti pohtia, mikä juuri sinulle keittiössä on tärkeintä, ja mikä keittiön rooli on taloudessanne. Vietetäänkö siellä paljon aikaa perheen ja ystävien kesken, vai käydäänkö siellä vain kokkaamassa?

Varmaa on kuitenkin se, että keittiöön palataan päivä toisensa jälkeen. Siksi sen täytyy olla juuri oikeanlainen – toiminnoiltaan paras mahdollinen, sinun makuusi sopiva ja tyylikäs, ja kaikin puolin täydellinen keittiö juuri sinulle. Myös keittiön turvallisuus on hyvä ottaa huomioon keittiön suunnittelussa, etenkin jos taloudessa on lapsia tai lemmikkejä.

Meillä jokaisella on omat tarpeemme ja toiveemme uudelle keittiölle. Sitä varten keittiöammattilaisemme suunnittelee keittiön kanssanne teidän kotonanne. Ota yhteyttä keittiöammattilaisiimme ja aloitetaan yhdessä unelmiesi keittiön suunnittelu!

Keittiösimulaattori

Idekon keittiösimulaattorilla voit mallintaa ja kokeilla erilaisia väri- ja materiaalivaihtoehtoja keittiön eri tasoihin, kaapistoihin ja välitiloihin. Kun valitset teidän kotinne mukaisen keittiömallin ja lattiamateriaalin, voit hyvin vertailla eri vaihtoehtojen sopivuutta omien mieltymystesi mukaan.

Aidosti suomalainen

Kaikki Idekon tuotteet ovat kotimaisia ja yritykselle on myönnetty suomalaisen työn avainlippu.

Vaivaton ja nopea

Isommatkin kokonaisuudet valmistuvat parhaimmillaan yhdessä päivässä.

Ekologinen valinta

Uudistamme keittiöt vanhoja rakenteita säästäen, mikä säästää luontoa ja pienentää remontin kustannuksia.