3 TAPAA UUDISTAA KEITTIÖ

Haluamasi keittiöuudistus ei välttämättä edellytä koko keittiön uusimista, vaan sen voi tehdä vanhoja rakenteita säästäen. Idekolla on 3 eri laajuista keittiöuudistuspakettia. Voit valita tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Näin säästetään kustannusten lisäksi myös luontoa.

Ideko pinta

Ideko Pinta-pakettiin kuuluu keittiön pintojen uudistaminen vanhat runkorakenteet säästäen. Pinta-paketti on paketeista kaikista kevyin, edullisin ja ekologisin.

Säästetään vanha hyvä. Uudistetaan esim. ovet ja välitila. Edullinen, ekologinen, vaivaton ja nopea. Pinta-paketti on paketeista kaikista kevyin, ja siten myös edullisin.

Jos olet siis täysin tyytyväinen keittiösi toimintoihin, mekanismeihin, ja säilytystiloihin, Pinta-paketti on sinulle oikea valinta.

Jos keittiön toiminnoissa tai esimerkiksi säilytystiloissa on toiveita muutokselle, suosittelemme kattavampaa remonttipakettia.

Ideko plus

Ideko Plus-pakettiin kuuluu pintojen uudistamisen lisäksi osittaiset vanhojen runkorakenteiden vaihdot, eli esimerkiksi tietty laatikosto vaihdetaan uuteen.

Vaihdetaan pintojen lisäksi osa runkorakenteista tai muutetaan mekanismeja. Edullinen ja kustannustehokas. Plus-pakettiin kuuluu keittiön pintojen uudistamisen lisäksi myös osittaiset vanhojen runkorakenteiden vaihdot uusiin.

Tämä on sopiva paketti keittiöön, joka kaipaa osittain toiminnoiltaan tai mekanismeiltaan uudistusta, mutta tarvetta kaikkien runkorakenteiden vaihtoon ei ole.

Ideko koko

Ideko Koko-paketissa vaihdetaan pintojen lisäksi myös vanhat runkorakenteet kokonaan uusiin. Tämä on kaikista kattavin pakettimme, jossa ei vanhaa säästellä.

Koko-paketissa vaihdetaan pintojen lisäksi myös vanhat runkorakenteet kokonaan uusiin. Tämä on nimensä mukaisesti kaikista kattavin remonttipakettimme, jossa ei vanhaa säästellä, vaan koko keittiö uusitaan.

Koko-paketti on oikea valinta, jos keittiön toiminnallisuudet halutaan vaihtaa ja tarvitaan kokonaan uutta, esimerkiksi lisää taso- ja säilytystilaa.

Kettiösuunnittelu

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi keittiö

Suunnittelun aikana kartoitetaan keittiön uudistustarpeet, ideoidaan tilaratkaisuja ja valitaan keittiön tyylit ja värit. Idekon keittiöammattilainen tuo mukanaan valikoiman vaihtoehtoja, joista löytyy sinunkin keittiöösi juuri oikeat ovet, pöytätasot, välitilat ja värivaihtoehdot. Lue lisää keittiön suunnittelusta.

Idekon keittiömallisto

Jäikö kysyttävää?

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Rahoitus

Edullisella Ideko-keittiötilillä maksat uuden keittiösi sen valmistumisen jälkeen kätevästi erissä.

Inspiraatio

Tutustu suunnittelemiimme keittiöihin ja inspiroidu! Nämä kaikki referenssit ovat Idekon asiakkaiden oikeita keittiöitä.