Aidosti kotimainen

Ideko on oululainen vakavarainen perheyritys, joka toimii valtakunnallisesti ympäri Suomen. Ideko työllistää yli 100 suomalaista työntekijää tuotannossa, myynnissä, suunnittelussa ja asennuksessa.

Yli 10 000 keittiötä

Ideko yrityksenä

Olemme 10 vuoden aikana toteuttaneet yli 10 000 keittiöuudistusta ympäri Suomen. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ekologisuus, vastuullisuus ja kotimaisuus. Asiakastyytyväisyytemme on alan huippua. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Lahdessa, Espoossa, Helsingissä, Turussa, Hämeenlinnassa ja Tampereella.

Työpaikat Idekolla

Ekologisuus ja taloudellisuus palvelevat asiakasta

Pyrimme säilyttämään vanhat ja hyvät rakenteet ja uusimaan ovet, työtasot ja laatikostot tarpeiden mukaan. Jokainen voi valita kuinka paljon haluaa säästää ja kuinka paljon uusia. Asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti huippuluokkaa. Idekon palveluita on helppo myydä!

Työtehtävät ja toimipisteet

Idekolle voit työllistyä niin myyntiedustajaksi, asiakasneuvottelijaksi, etupalvelumyyjäksi, kuin kalusteasentajaksikin. Toimipisteitä joille sijoittua on ympäri Suomen – Oulussa, Kuopiossa, Tampereella, Espoossa, Helsingissä, Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Seinäjoella.

Kotimaista tuotantoa

Ylpeä avainlippu-merkin kantaja

Idekon tuotteet ovat aidosti kotimaisia. Tuotteillemme ja palveluillemme on myönnetty Avainlippu-merkki, joka viestii asiakkaillemme korkeasta laadusta ja Suomessa tuotetuista keittiöistä. Kotimaiset, laadukkaat keittiötuotteet ovat meille sydämen asia, samoin suomalaiset luotettavat asentajat.

Tuotteet omalta tehtaalta

Idekon kaikki tuotteet valmistetaan omalla tehtaalla Suomessa. Kalusteet valmistetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan mittatilaustyönä valmiina asennettavaksi. 

Korkea työn laatu

Tutkitusti tyytyväiset asiakkaat

Olemme toteuttaneet jo yli 10 000 kodin keittiöhaaveet todeksi – erittäin hyvin palauttein. Asiakkaamme arvostavat erityisesti kodeissa tapahtuvaa kartoitus- ja suunnittelupalvelua. Sen kautta asiakkaat saavat jopa saavuttamattoman tuntuiset haaveet ja unelmat toteutettua vaivattomasti. Idekon laajat ja  ainutlaatuiset keittiöuudistuspaketit – Pinta, Plus, ja Koko – mahdollistavat erinomaisen kyvyn ratkaista kustannusten ja unelmien yhtälö.

(ZEF-kysely 4/2019)