AIDOSTI KOTIMAINEN

Ylpeä avainlippu-merkin kantaja

Idekon tuotteet ovat aidosti kotimaisia. Tuotteillemme ja palveluillemme on myönnetty avainlippu-merkki, joka viestii asiakkaillemme korkeasta laadusta ja Suomessa tuotetuista keittiöistä. Kotimaiset, laadukkaat keittiötuotteet ovat meille sydämen asia. Suomalaiset luotettavat asentajat. 

Ideko yrityksenä

Ideko on oululainen vakavarainen perheyritys, joka toimii valtakunnallisesti ympäri Suomen. Ideko työllistää yli 100 suomalaista työntekijää tuotannossa, myynnissä, suunnittelussa ja asennuksessa. Olemme 10 vuoden aikana toteuttaneet yli 8000 keittiöuudistusta ympäri Suomen. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ekologisuus, vastuullisuus ja kotimaisuus. Asiakastyytyväisyytemme on alan huippua.  Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Lahdessa, Espoossa, Helsingissä, Turussa, Hämeenlinnassa ja Tampereella

Tutkitusti tyytyväiset asiakkaat

Olemme toteuttaneet jo yli 8000 kodin keittiöhaaveet todeksi – erittäin hyvin palauttein. Asiakkaamme arvostavat erityisesti kodeissa tapahtuvaa kartoitus- ja suunnittelupalvelua. Sen kautta asiakkaat saivat jopa saavuttamattoman tuntuiset haaveet ja unelmat toteutettua vaivattomasti. Idekon laaja ainutlaatuiset keittiöuudistuspaketit – Pinta, Plus, ja Koko – mahdollistavat erinomaisen kyvyn ratkaista kustannusten ja unelmien yhtälö. (Zef 4/2019).

Katso videolta, miten Ideko uudistaa keittiöitä