IDEKOLLE TÖIHIN?

Haemme uusia osaajia ympäri Suomen!

Kasvu tarvitsee tekijöitä! 

 

Ideko Suomi Oy on valtakunnallinen keittiöuudistuksiin erikoistunut yritys. Toteutamme asiakkaan pieniä ja suuria unelmia uudistamalla keittiöt avaimet käteen -periaatteella, eli suunnittelusta asennukseen ja työmaan loppusiivoukseen asti.

 

Idekon tapa uusia keittiöitä on ekologinen ja taloudellinen: pyrimme säilyttämään vanhat ja hyvät rakenteet ja uusimaan ovet, työtasot ja laatikostot tarpeiden mukaan. Jokainen voi valita kuinka paljon haluaa säästää ja kuinka paljon uusia. Asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti huippuluokkaa. Idekon palveluita on helppo myydä!

 

Idekolle voit työllistyä niin myyntiedustajaksi, Asiakasneuvottelijaksi, Etupalvelumyyjäksi, kuin kalusteasentajaksikin.  Toimipisteitä joille sijoittua on ympäri Suomen – Oulussa, Kuopiossa, Tampereella, Espoossa ja Helsingissä, Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Seinäjoella.

 

 Tsekkaa ammattikohtaiset sivut ja katso videoilta, millaista on olla Idekolainen! 

Myyntipäällikkö

Myyntipäälliköt varmistavat myynnin perusedellytysten täyttymisen ja pitävät huolen myyntiedustajien suoriutumisesta. Lue lisää työstä ja hae!

Myyntiedustaja

Myyntiedustajat käyvät ennalta sovituilla asiakastapaamisilla suunnittelemassa ja myymässä keittiöuudistuksia.

Asiakasneuvottelija

 Asiakasneuvottelijan työ sisältää alueiden asukkaiden kartoitusta, suunnittelukäyntien sopimista ja kirjaamista järjestelmään.

Etupalvelumyyjä

Haluaisitko liikkuvan työn ja sopivasti vastuuta ja vapautta omaan tekemiseen? Lue lisää työstä ja hae!

Kalusteasentaja

Idekon kalusteasentajana työskentelet itsenäisenä yrittäjänä tai urakkatyöntekijänä laskutuspalvelun kautta omilla työkaluilla.