Tule mukaan kasvuun

Haemme uusia osaajia ympäri Suomen!

Kasvu tarvitsee tekijöitä!

Idekolle töihin?

Ideko Suomi Oy on valtakunnallinen keittiöuudistuksiin erikoistunut yritys. Toteutamme asiakkaan pieniä ja suuria unelmia uudistamalla keittiöt avaimet käteen -periaatteella, eli suunnittelusta asennukseen ja työmaan loppusiivoukseen asti

LAadukas palvelu takaa tyytyväiset asiakkaat

Pyrimme keittiöremonteissamme säilyttämään vanhat ja hyvät rakenteet ja uusimaan ovet, työtasot ja laatikostot tarpeiden mukaan. Jokainen voi valita kuinka paljon haluaa säästää ja kuinka paljon uusia. Asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti huippuluokkaa. Siksi Idekon palveluita on helppo myydä!

Idekolle voit työllistyä niin myyntiedustajaksi, asiakasneuvottelijaksi, etupalvelumyyjäksi, kuin kalusteasentajaksikin. Toimipisteitä joille sijoittua on ympäri Suomen – Oulussa, Kuopiossa, Tampereella, Espoossa, Helsingissä, Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Seinäjoella.

Avoimet työpaikat

Haemme aktiivisesti näitä ammattilaisia

Myyntipäälikkö

Myyntipäälliköt varmistavat myynnin perusedellytysten täyttymisen ja pitävät huolen myyntiedustajien suoriutumisesta.

Myyntiedustaja

Myyntiedustajat käyvät ennalta sovituilla asiakastapaamisilla suunnittelemassa ja myymässä keittiöuudistuksia.

Asiakasneuvottelija

Asiakasneuvottelijan työ sisältää alueiden asukkaiden kartoitusta, suunnittelukäyntien sopimista ja kirjaamista järjestelmään.

Etupalvelumyyjä

Etupalvelumyyjänä pääset liikkuvassa työssä keskustelemaan asiakkaidemme kanssa kasvotusten keittiökalusteiden uusimisesta.

Kalusteasentaja

Idekon kalusteasentajana työskentelet itsenäisenä yrittäjänä tai urakkatyöntekijänä laskutuspalvelun kautta omilla työkaluilla.

Idekon asiakashankkijoiden kokemuksia työstä