KEITTIÖN SUUNNITTELU

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi keittiö

Idekolla keittiön suunnittelu tapahtuu aina keittiössäsi – siellä missä sen pitääkin. Keittiön suunnittelu huolellisesti ja ajan kanssa on hyvin tärkeä osa keittiöremonttikokonaisuutta. Keittiön suunnittelun aikana kartoitamme unelmat, haaveet, tarpeet sekä puutteet. Autamme sinua valitsemaan oikeat värit, materiaalit, tyylilajit ja malliston, sekä uudet ratkaisut ja toiminnot uuteen keittiöösi. 

 

Keittiö suunnitellaan niin, että uusi keittiösi on mahdollisimman kustannustehokas ja toimiva. Vanha, mikäli se on hyvää, voidaan säilyttää. Näin toimimalla säästät niin luontoa kuin kustannuksiakin. Kauniista ja uniikista mallistostamme löydät varmasti teille juuri sen oikean keittiömalliston. Tuote- ja materiaalivalikoimamme laajuuden vuoksi yksilöllisen, uniikin, juuri sinun keittiön toteutus onnistuu, olipa tarpeesi mitkä hyvänsä.

 

Kurkkaa galleriaamme,  josta löydät ennen ja jälkeen kuvia aiemmin remontoiduista kohteistamme.  

Enemmän säilytystilaa, tyylikkäämmät kaapinovet vanhojen tilalle, tilavampi tiskiallas? 

 

Vuonna 2016 toteutimme asiakaskyselyn, jonka tuloksien mukaan kokemus keittiön epäkäytännöllisyydestä ja sen vanhentunut ulkonäkö herättivät asiakkaiden muutostarpeen. Suunnittelussa kiinnitämme huomiota ulkonäöllisten ja tyylillisten toiveiden lisäksi myös ensisijaisesti keittiön käytännöllisyyteen. Suunnittelijamme on apunanne myös käytännöllisyyteen liittyvissä asioissa. Esimerkiksi vaimennetut saranat, jätevaunut, kulmatilojen mekanismit ja säilytystilojen lisääminen ovat yleisiä keittiön käytännöllisyyden uudistamiskohteita. Keittiön tulee siis olla tyyliltään miellyttävä, viihtyisä ja helppokäyttöinen, eli niin säilytystilaa kuin tasotilaakin tulee olla riittävästi niin, että keittiö ei varmasti ala ottamaan pannuun. 

Keittiön suunnittelussa huomioon otettavia seikkoja on lukuisia ja se voikin tuntua jopa haastavalta – Idekon keittiöammattilaisen avulla itse suunnittelu on kuitenkin helppoa ja vaivatonta. Keittiöammattilainen tuo mukanaan laajan valikoiman ovi-, pöytätaso-, välitila- ja värivaihtoehtoja, joista löytyy jokaiselle juuri se oma.

Tutustu uutuusmallistoomme

Mikä sinulle on keittiössä tärkeintä?

Keittiön suunnittelun alkuvaiheessa kannattaa ensisijaisesti pohtia, mikä juuri sinulle keittiössä on tärkeintä, ja mikä keittiön rooli on taloudessanne. Vietetäänkö siellä paljon aikaa perheen ja ystävien kesken, vai käydäänkö siellä vain kokkaamassa? 

 

Varmaa on kuitenkin se, että keittiöön palataan päivä toisensa jälkeen, ja siksi sen täytyy olla juuri oikeanlainen – toiminnoiltaan paras mahdollinen, sinun makuusi sopiva ja tyylikäs, kaikin puolin täydellinen keittiö sinulle. Myös keittiön turvallisuus on hyvä ottaa huomioon keittiön suunnittelussa, etenkin jos taloudessa on lapsia tai lemmikkejä. Meillä jokaisella on omat tarpeemme ja toiveemme uudelle keittiölle – sitä varten keittiöammattilaisemme suunnittelee keittiön teidän kanssanne kotonanne. Ota yhteyttä keittiöammattilaisiimme ja aloitetaan yhdessä unelmiesi keittiön suunnittelu! 

Varaa veloitukseton keittiön suunnitteluaika!

Klikkaamalla nappia pääset varauskalenteriimme. Helppoa, eikö?