Vaalean keittiön raikastus

Saimme olla toteuttamassa asiakkaan toivetta toiminnallisemmasta ja selkeämmästä keittiöstä.

Ennen uudistusta keittiön kalusteovina olivat valkoiset kehysovet erillisillä vetimillä. Lisäksi saarekkeen päällä oli baarikaappi, joka toimi niin ikään tilanjakajana takana avautuvaan olohuoneen suuntaan.

Uudistuksessa kalusteovien väri haluttiin pitää vaaleana, mutta oven malli vaihdettiin moderniin vaaleaan kalusteoveen, jossa on integroitu metallinen listavedin. Näin keittiön yleisilme saatiin päivitettyä selkeämmäksi ja modernimmaksi.

Saarekkeen päällä ollut baarikaappi poistettiin, ja hulppean kokoinen olokeittiö muuttui entistä tilavammaksi, kun katse sai vapaasti kulkea läpi tilan. Näin myös keittiössä työskentelevä pystyi jatkossa seurustella olohuoneessa olevien kanssa.

Asiakkaan toiveesta myös saarekkeen käytännöllisyyttä parannettiin: vanhassa keittiössä olleet ovet vaihdettiin vetolaatikoiksi, ja näin koko saarekkeen syvyys saatiin paremmin käyttöön, kun tavarat sen perältäkin saatiin helposti käden ulottuville.

Uudistuksessa haluttiin säästää vanhat hyväkuntoiset: tasot, rungot, allas, hana ja kodinkoneet. Näin säästettiin paitsi asiakkaan varoja, myös ympäristöä. Siitä huolimatta keittiön ilme on kuin uusi. Tässä siis upea esimerkki kohteesta, jonka ilme saatiin kertaheitolla tähän päivään Idekon pinta-uudistuksella.

Miltä sinun keittiössäsi näyttää? Saisimmeko olla toteuttamassa myös sinun unelmakeittiötäsi? Ota yhteyttä tästä, ja teemme sen mahdolliseksi. Vielä muutama uudistus mahtuu joulukuun asennuksiimme.

YOU MAY ALSO LIKE