Voita 5000€ uudistusrahaa

Arvomme 5000 euroa keittiön ja kodin kiintokalusteiden uudistusrahaa yhdelle onnekkaalle voittajalle! Osallistu arvontaan alla täyttämällä osallistumislomake.

Haaveissa uusi keittiö
tai uudet kalusteet kotiin?
Osallistu 5000€ uudisturahan arvontaan

Ideko järjestää arvonnan, jossa voittaja saa 5000 euron arvosta uudistusrahaa esimerkiksi keittiön, kylpyhuoneen, wc-tilan tai makuuhuoneen kalusteiden uusimiseen Idekon kotimaisilla, oman tehtaan mittatilauskalusteilla. Ideko hoitaa keittiön ja kodin kalusteremontit suunnittelusta loppusiivoukseen.

Myös kampanja-aikana remontin ostaneet voivat osallistua arvontaan.

Osallistu arvontaan

Täytä oheinen osallistumislomake, ja olet mukana 5000€ uudistusrahan arvonnassa.

Uudistusraha-arvonta

Osallistumisohjeet

  1. 1. Tutustu arvonnan sääntöihin
  2. 2. Täytä ja lähetä osallistumislomake
  3. 3. Kerro arvonnasta tutuillesi
  4. 4. Osallistumisaika päättyy vuoden loppuun ja arvonta suoritetaan vuoden 2024 alussa. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Näin idekon keittiöremontti etenee

Keittiöremontti suunnitellaan aina sinun keittiössäsi, jotta paras lopputulos on taattu ja uusi tyyli sopii muuhun sisustukseesi. Kokonaan kotimainen tuotantomme takaa sen, että uusi keittiösi on kestävä, laadukas ja mitoitettu juuri sinun keittiösi mukaisesti Idekolta sujuu keittiösi remontointi alun suunnittelusta loppusiivoukseen saakka.

Tapaaminen ja keittiön suunnittelu

Idekolla suunnittelu tapahtuu aina keittiössäsi – sielä missä sen pitääkin. Keittiön suunnittelun aikana kartoitamme unelmat, haaveet, tarpeet sekä puutteet. 

Sopimus & valmistus

Kattavassa sopimuksessa määritellään mm. tarkat toimitusehdot ja maksutavat. Uusi keittiösi valmistetaan mittatilaustyönä kokonaan Suomessa, ja saat tuotteille myös taakuu.

Asennus

Uusi keittiösi asennetaan nopeasti – keskimäärin asentamisessa kestää vain noin 1 – 3 työpäivää. Asennus myös tarkistetaan kanssasi ja saat myös asennukselle takuun

Rakastu keittiöösi uudelleen

Nauti tunnelmasta, iloitse toimivuudesta! Saat Idekolta myös asennuksen jälkeen kotitalousvähennystodistuksen.

Jäikö kysyttävää?

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Rahoitus

Edullisella Ideko-keittiötilillä maksat uuden keittiösi sen valmistumisen jälkeen kätevästi erissä.

Inspiraatio

Tutustu suunnittelemiimme keittiöihin ja inspiroidu! Nämä kaikki referenssit ovat Idekon asiakkaiden oikeita keittiöitä. 

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Ideko Suomi Oy

Uusikatu 35 lh 104a, 90100 Oulu

 

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 16.10.-31.12.2023 välisenä aikana. Arvonta suoritetaan tammikuussa 2024 viikolla 1.

 

Osallistuminen

Arvontaan osallistutaan täyttämällä ja lähettämällä osallistumislomake osoitteessa ideko.fi/uudistusraha-arvonta. Arvontaan voivat osallistua myös osallistumisaikana remontin tilanneet. Tällaisessa tilanteessa palkinto annetaan hyvityksen muodossa.

 

Palkinto

Arvonnan palkintona on 5000 euroa uudistusrahaa, jonka voi käyttää Idekon kalusteremonttiin tai hyvityksenä jo tilatulle remontille. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä vastaa arpajaisveron suorittamisesta.

 

Voittaja ja voittajalle ilmoittaminen

Voittaja valitaan arpomalla yksi kampanja-aikana arvontaan osallistuneiden joukosta. Voittajan tulee täyttää osallistumisehdot. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

 

Osallistumisehdot

Arvontaan voivat osallistua täysi-ikäiset Suomessa asuvat henkilöt. Osallistumalla hyväksyt tietojesi käytön arvonnan lisäksi Idekon markkinointitarkoituksiin. Hyväksyt myös, että nimesi saa julkaista arvonnan tuloksista ilmoitettaessa. Jos arvonnan voittajaa ei saada kohtuullisen ajan sisällä kiinni, arvotaan uusi voittaja.

 

Oikeudet muutoksiin

Ideko Suomi Oy pidättää oikeudet muutoksiin.

 

Tietojen käyttö

Kerättyjä tietoja käytetään arvonnan lisäksi markkinointitarkoituksiin. Tutustu lisää tietosuojaselosteessa.