USEIN KYSYTTYÄ

Miten osaan valita oikeat materiaalit ja sävyt?

Ammattilaisen avulla onnistut. Keittiön materiaali- ja värivalinnat tehdään aina asiakkaan kotona aidossa ympäristössä, jossa voimme huomioida tilan koon, valaistuksen ja muun ympäröivän sisustuksen. Keittiöammattilaisemme tuo mukanaan väri- ja tuotemallit kotiin – näin varmistetaan paras lopputulos. Lue lisää keittiön suunnittelusta.

Onnistuuko mittatilauskeittiö?

Onnistuu. Kaikki Ideko-keittiöt valmistetaan aina mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden ja värivalintojen mukaan. Nykyaikainen tekniikka mahdollistaa erittäin kustannustehokkaan toteutuksen.

Saako kauttanne rahoituksen?

Saa. Kauttamme saat halutessasi joustavan rahoituksen. Voit maksaa uuden keittiösi joko erissä tai kerralla. Ensimmäinen maksu toteutuu aina töiden valmistumisen ja tarkastuksen jälkeen. Lue lisää rahoituksesta.

Pitääkö minun itse etsiä putki- ja sähkömiehet?

Ei tarvitse. Ideko toteuttaa kaikki keittiöuudistukset avaimet käteen -työnä. Huolehdimme myös oikea-aikaisen putki- ja sähkömiespalvelun.

Tuleeko remontista paha sotku?

Ei tule. Suojaamme aina lattiat ja kuljetamme jätteet sekä imuroimme aina jälkemme. Näin minimoimme remontista aiheutuneen sotkun.

Kauanko remontti kestää?

Toteutamme remontit aina yhtäjaksoisesti alusta loppuun. Suurin osa keittiöuudistusten asennuksista kestää vain noin 1-3 työpäivää. Isommissa kokonaisuuksissa menee vähän enemmän aikaa. Kysy lisää asiantuntijalta.

Onko Ideko-tuotteilla ja asennuksella takuuta?

On. Myönnämme Idekon kaikille tuotteille ja työlle kattavan takuun.

Paljonko keittiöremontti maksaa?

Keittiöremontin hintaa ei voi määrittää yksiselitteisesti. Hintaan vaikuttaa mm. remontin laajuus, materiaalivalinnat ja keittiön koko. Idekon ainutlaatuiset keittiöuudistuspaketit – Pinta, Plus, ja Koko – mahdollistavat erinomaisen kyvyn ratkaista kustannusten ja unelmien yhtälö.

Milloin minun pitää maksaa remontti?

Maksat vasta remontin valmistuttua joko kerralla tai osissa keittiötilillä. Emme koskaan peri etukäteismaksuja.

Saanko kotitalousvähennyksen?

Saat kotitalousvähennyksen tekemästämme työstä verohallinnon ohjeistuksen mukaan. Toimitamme todistuksen tehdystä työstä.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä lomakkeella!