VARAA ILMAINEN SUUNNITTELUAIKA

Myyntiedustaja

Myyntiedustajat käyvät ennalta sovituilla asiakastapaamisilla suunnittelemassa ja myymässä keittiöuudistuksia.

MILLAISTA MYYNTIEDUSTAJAN TYÖ ON?

Työpaikkakuvaus

Ideko on vakavarainen kalustealan yritys, joka toimii valtakunnallisesti ympäri Suomen. Ideko työllistää yli 100 suomalaista työntekijää tuotannossa, myynnissä, suunnittelussa ja asennuksessa. Olemme 10 vuoden aikana toteuttaneet yli 9500 keittiöuudistusta ympäri Suomen. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ekologisuus, vastuullisuus ja kotimaisuus.

Etsimme innostuneita ja ahkeria myyntiedustajia eri paikkakunnille toteuttamaan asiakkaidemme keittiöunelmia. Olitpa jo vanha tekijä tai haluat oppia tuloksia tekeväksi myyjäksi, hae mukaan!

Haluaisitko liikkuvan työn ja sopivasti vastuuta ja vapautta omaan tekemiseen? Sytytkö asiakaskohtaamisista ja tienaamisesta reilun palkkamallin ja tuen turvin? Nyt kannattaa olla kuulolla!

Etsimme Idekolle innostuneita ja ahkeria myyntiedustajia eri paikkakunnille toteuttamaan asiakkaidemme keittiöunelmia. Kun liityt joukkoomme nyt, pääset mukaan ainutlaatuiseen koulutusjärjestelmäämme. 

Minkälaisen työpaikan tarjoamme?

Myyntiedustajana neuvottelet ja suunnittelet keittiöitä yhdessä asiakkaiden kanssa heidän kotonaan. Tähän menee noin kolme päivää viikossa. Noin puolitoista päivää käytät tapaamisten sopimiseen. Asiakasneuvottelijamme sopivat sinulle noin puolet käynneistä valmiiksi. Asiakkaat arvostavat käyntejämme ja koteihin tuomaamme palvelua. Markkina on siis iso.

Vaikka myyntiedustajana teet tulosta ensisijaisesti itsellesi, olet samalla osa toisistaan välittävää joukkuetta. Tiimiisi tulee kuulumaan noin viisi myyntiedustajaa sekä myyntipäällikkö.

Kattavan koulutuksen ja jatkuvan tuen lisäksi saat työstäsi tietysti kunnon korvauksen. Työsuhteen alussa tarjoamme sinulle takuupalkan. Kun pääset vauhtiin, maksamme provisiopalkkaa ja kilometrit päälle. Tämän lisäksi hyvät onnistumiset tuottavat bonusta. Kokonaisuudessaan myyntiedustajamme tienaavat 2000 – 7000 euroa kuukaudessa.

Eikä siinä vielä kaikki. Suurin osa nykyisistä esimiehistämme on kasvanut tehtäviinsä myyntityön kautta, ja tarjoamme mahdollisuuden tähän myös sinulle.

Millainen henkilö tehtävässä menestyy?

Joukkoomme mahtuu monenlaisilla taustoilla. Tärkeintä on, että olet innostunut ja motivoitunut oppimaan vuorovaikutuksellista myyntityötä ja tekemään sitä – niin mekin olemme! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta myynnistä, kalustealasta, remontoinnista tai rakentamisesta, sillä opetamme kaiken tarpeellisen.

Yksi asia on kuitenkin huomioitava: kentällä liikkumiseen tarvitset ajokortin ja oman auton.

Kiinnostuitko? Hae työpaikkaa näppärästi oheisella lomakkeella.

Palkka

€ 2 000–7 000 €/kk

Työsuhteen alussa tarjoamme sinulle takuupalkan. Kun pääset vauhtiin, maksamme provisiopalkkaa ja kilometrit päälle. Tämän lisäksi hyvät onnistumiset tuottavat bonusta. Kokonaisuudessaan myyntiedustajamme tienaavat 2 000–7 000 euroa kuukaudessa.