VARAA ILMAINEN SUUNNITTELUAIKA

Asiakasneuvottelija

Asiakasneuvottelijan työ sisältää alueiden asukkaiden kartoitusta, suunnittelukäyntien sopimista ja kirjaamista järjestelmään.

TUTUSTU ASIAKASNEUVOJAN TYÖNKUVAAN!

Työpaikkakuvaus

Asiakashankkija/ Asiakasneuvottelija Ouluun

Ideko on vakavarainen kalustealan yritys, joka toimii valtakunnallisesti ympäri Suomen. Ideko työllistää yli 100 suomalaista työntekijää tuotannossa, myynnissä, suunnittelussa ja asennuksessa. Olemme 10 vuoden aikana toteuttaneet yli 9500 keittiöuudistusta ympäri Suomen. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ekologisuus, vastuullisuus ja kotimaisuus.

Nyt olisi tarjolla kokopäivätyö, johon on mukava tulla.

Ainutlaatuisen koulutusjärjestelmämme ansiosta teemme sinusta hyvän työssäsi. Jos siis olet tavallinen, mukava tyyppi ja haluat päästä hommiin, meillä on sinulle töitä!

Ketä haemme?

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme lisää asiakasneuvottelijoita kartoittamaan alueiden asukkaita ja sopimaan suunnittelutapaamisia heidän kanssaan.

Minkälaisen työpaikan tarjoamme?

Tarjoamme kokopäivätyötä 9-16.30. Työpäivät alkavat rennosti työporukan kanssa kahvitellen. Meillä uskotaan, että kahvi käynnistää ja ystävät yhdistää. Kun juttu alkaa luistaa, on helppo istahtaa nykyaikaisen ilmastoidun työpisteen ääreen ja antaa soittorobotin valita päivän ensimmäinen puhelu.

Jos et pidä myymisestä, se ei haittaa, sillä myyjät ovat meillä erikseen. He, jotka ovat pohtineet keittiön uudistamista, juttelevat mielellään keittiöistään – onhan keittiö kodin sydän. Heitä, joille remontti ei ole ajankohtainen, ei toki kiusata sen pidempään. Työnteko on siis periaatteessa pelkkää juttelua mukavien ihmisten kanssa mukavasta aiheesta.

Painostuksesta emme pidä myöskään työyhteisön sisällä. Meillä saat tehdä töitä omassa tahdissasi. Jos kuitenkin mieli alkaa kaipailla kesälomalle aurinkoon tai haluat muuten tienata enemmän, voit myös laittaa puhelimen laulamaan ja tienata helposti kuukaudessa pari tonnia ylimääräistä. Tarjoamme työntekijöillemme myös aterian.

Minkälainen henkilö tehtävässä menestyy?

Tärkeintä on, että tykkäät jutella ihmisten kanssa ja osaat myös kuunnella.

Kiinnostuitko? Hae työpaikkaa näppärästi oheisella lomakkeella.