Tehtaan syyskampanja

Hyödynnä etu nyt - Tuotteita rajoitetusti

Syksyn remonttitilauksiin yksi asiakkaan valitsema etu kaupan päälle!

Valitse haluamasi etu eri vaihtoehdoista

Tarjoamme syksyn remontteihin nopeimmille yhden asiakkaan valitseman edun kaupan päälle! Valittavana remontin koosta riippuen erisuuruisia lahjakortteja, kulutonta ja korotonta maksuaikaa sekä monenlaisia remonttiin liittyviä tuotteita suoraan tehtaaltamme. Etuja on saatavilla rajoitetusti, joten toimi nopeasti. Varmista edun saatavuus myyjältä tai asennusvarauksen yhteydessä. Näet eri vaihtoehdot alla.

Pyydä tarjous tai varaa suunnitteluaika

Lähetä tarjouspyyntö ja olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Pyydä tarjous

Näin idekon keittiöremontti etenee

Keittiöremontti suunnitellaan aina sinun keittiössäsi, jotta paras lopputulos on taattu ja uusi tyyli sopii muuhun sisustukseesi. Kokonaan kotimainen tuotantomme takaa sen, että uusi keittiösi on kestävä, laadukas ja mitoitettu juuri sinun keittiösi mukaisesti Idekolta sujuu keittiösi remontointi alun suunnittelusta loppusiivoukseen saakka.

Tapaaminen ja keittiön suunnittelu

Idekolla suunnittelu tapahtuu aina keittiössäsi – sielä missä sen pitääkin. Keittiön suunnittelun aikana kartoitamme unelmat, haaveet, tarpeet sekä puutteet. 

Sopimus & valmistus

Kattavassa sopimuksessa määritellään mm. tarkat toimitusehdot ja maksutavat. Uusi keittiösi valmistetaan mittatilaustyönä kokonaan Suomessa, ja saat tuotteille myös taakuu.

Asennus

Uusi keittiösi asennetaan nopeasti – keskimäärin asentamisessa kestää vain noin 1 – 3 työpäivää. Asennus myös tarkistetaan kanssasi ja saat myös asennukselle takuun

Rakastu keittiöösi uudelleen

Nauti tunnelmasta, iloitse toimivuudesta! Saat Idekolta myös asennuksen jälkeen kotitalousvähennystodistuksen.

Jäikö kysyttävää?

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Rahoitus

Edullisella Ideko-keittiötilillä maksat uuden keittiösi sen valmistumisen jälkeen kätevästi erissä.

Inspiraatio

Tutustu suunnittelemiimme keittiöihin ja inspiroidu! Nämä kaikki referenssit ovat Idekon asiakkaiden oikeita keittiöitä.