Myyntipäällikkö Seinäjoki

 

Mitä vaadimme sinulta?

Enemmän kuin tutkintoja ja sertifikaatteja, etsimme oikeaa asennetta. Et pelkää laittaa persoonaasi peliin, juttelet luontevasti tuntemattomillekin ihmisille ja uskallat tehdä päätöksiä.

Meillä ei johdeta ylhäältä alaspäin, vaan esimiehet tekevät myös itse osan ajasta kenttätyötä, siinä missä myyjätkin. On siis tärkeää, että olet tyyppi, jonka kanssa on helppo tulla toimeen, ja jonka huumori kestää kulutusta. Suoramyynnin kokemus katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Perehdytämme sinut perusteellisesti keittiömyynnin ja Idekon konseptin saloihin. Tarjoamme taustatukea aina kun tarvitset sitä. Takuupalkka/Provisio. Palkkaus sovitaan tapauskohtaisesti.

Keitä me olemme?

Ideko Suomi Oy on valtakunnallinen pintapuolisiin keittiöuudistuksiin erikoistunut yritys. Olemme kehittäneet ainutlaatuisen konseptin, joka antaa asiakkaalle vapauden valita remonttinsa laajuuden. Panostamme laadukkaisiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin, sekä asiantuntevaan henkilöstöön. Konsepti toimii, sillä toimintamme on ollut viime aikoina vahvassa kasvussa. Meitä on jo yli 100 vakituista työntekijää.

Tämä kolahti! Jätä hakemus niin jutellaan lisää!

Kysy lisää WhatsAppilla

tai soita numeroon 040 589 7137

JÄTÄ TIETOSI, NIIN OTAMME YHTEYTTÄ

    MILLAISTA MYYNTIPÄÄLLIKÖN TYÖ ON?