Myyntipäällikkö Pori

Myyntipäällikkö Turku

Myyntipäällikkö Rovaniemi

 

Tarvitsemme kipeästi lisäkäsiä toteuttamaan asiakkaidemme keittiöunelmia.

Tapanamme on palkata ensin uudelle paikkakunnalle huipputyyppi myyntipäälliköksi ja auttaa häntä sitten rakentamaan oma tiiminsä ympärilleen. Tämä on osoittanut voittavaksi reseptiksi. Meillä on töissä loistotyyppejä, jotka viihtyvät työssään ja puhaltavat yhteen hiileen.

Nyt tarvitsemme tällaisen tiimin lisää, ja sitä rakentamaan haluamme sinut!

Tästä työstä ei tule puuttumaan haasteita, mutta ei myöskään onnistumisen hetkiä. Saat rekrytoida parhaat jäsenet tiimiisi ja johtaa sitä omalla persoonallasi huippu tuloksiin.

Mitä vaadimme sinulta?

Enemmän kuin tutkintoja ja sertifikaatteja, etsimme oikeaa asennetta. Et pelkää laittaa persoonaasi peliin, juttelet luontevasti tuntemattomillekin ihmisille ja uskallat tehdä päätöksiä.

Meillä ei johdeta ylhäältä alaspäin, vaan esimiehet tekevät myös itse osan ajasta kenttätyötä, siinä missä myyjätkin. On siis tärkeää, että olet tyyppi, jonka kanssa on helppo tulla toimeen, ja jonka huumori kestää kulutusta. Suoramyynnin kokemus katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Perehdytämme sinut perusteellisesti keittiömyynnin ja Idekon konseptin saloihin. Tarjoamme taustatukea aina kun tarvitset sitä. Takuupalkka/Provisio. Palkkaus sovitaan tapauskohtaisesti.

Keitä me olemme?

Ideko Suomi Oy on valtakunnallinen pintapuolisiin keittiöuudistuksiin erikoistunut yritys. Olemme kehittäneet ainutlaatuisen konseptin, joka antaa asiakkaalle vapauden valita remonttinsa laajuuden. Panostamme laadukkaisiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin, sekä asiantuntevaan henkilöstöön. Konsepti toimii, sillä toimintamme on ollut viime aikoina vahvassa kasvussa. Meitä on jo yli 100 vakituista työntekijää.

Tämä kolahti! Jätä hakemus niin jutellaan lisää!

Kysy lisää WhatsAppilla

tai soita numeroon 040 589 7137

JÄTÄ TIETOSI, NIIN OTAMME YHTEYTTÄ

    MILLAISTA MYYNTIPÄÄLLIKÖN TYÖ ON?