Pehmeää kontrastia

Jokaisen kodin tarpeet ja toiveet keittiöuudistusta ajatellessa ovat erilaiset: toinen haluaa päivittää keittiön ilmettä kun taas toiselle on tärkeää päivittää ulkonäön lisäksi myös keittiön toiminnallisuuksia ja mekanismeja. Tässä omakotitalokeittiön uudistuksessa uusittiin, vanhoja runkoja säilyttämällä, ulkonäön lisäksi toiminnallisuuksia ja kodinkoneita.

Ulkonäköön tuotiin upeaa kontrastia mustalla alaosalla, jota pehmennettiin yläosan tammiovilla. Kantikas lankavedin kokoaa kokonaisuuden yhtenäiseksi, ja tuo keittiöön ripauksen modernia ilmettä, joka täydentyy marmori-kuosisella tasolla ja kiiltävällä välitilalla. Tämänkin kohteen välitilalevy asennettiin vanhojen laattojen päälle, jolloin säästetään kustannuksissa huomattava määrä.

Keittiön toiminnallisuutta voidaan parantaa huomattavasti laatikoiden lisäämisellä alarunkoihin: tällöin koko kaapin sisältö saadaan kätevästi esiin, eikä jauhopusseja ja purnukoita tarvitse kyykistellä kaapin perältä. Tämä on todella toivottu lisäys keittiöön, kun uudistusta aletaan suunnitella.

Kaipaisiko teidän keittiö pientä tai isoa uudistusta? Onko teillä kesälomalle tiedossa remonttia? Keittiöuudistus onnistuisi saada samaan ajankohtaan, heinä-elokuulle. Otapa yhteyttä tästä painamalla, niin edistetään asiaa.

YOU MAY ALSO LIKE