Modernia särmää

Tämän kerrostalokodin uudistuksen toivottiin tuovan modernia särmää niin yleisilmeeseen kuin käytännöllisyyteenkin. Vanhan keittiön puiset ovet saivat väistyä vaaleiden ovien ja kantikkaiden mustien vetimien tieltä. Välitilan turkoosin laatan päälle asennettiin mustaa marmoria jäljittelevä välitilalaminaatti, mikä jatkuu saumattomana myös uudistettuihin tasoihin. Näin välitilan ja tason tummuus yhdistyy mustiin vetimiin tyylikkäästi. Uusi musta komposiittiallas yhdistyy myös huomaamattomasti tummaan tasoon.

Keittiöön modernin yleisilmeen lisäksi myös hyvin paljon käytännöllisiä, arkea helpottavia ratkaisuja. Jääkaappipakastin antaa paitsi lisää kylmää säilytystilaa, myös säästää energiatehokkuuden vuoksi sähkölaskua. Uudistuksessa tehtiin tilaa myös astianpesukoneelle, mikä helpottaa huomattavasti arkea. Käytännöllisyyttä saatiin myös uuden jätelajittelun myötä sekä vaihtamalla osa alakaapeista laatikoiksi. Näin kaikki kaapin tavarat on kerralla esillä laatikon aukaistua.

Uudistus oli kerrassaan onnistunut. Kaipaisiko sinun keittiösi vastaavaa päivitystä? Klikkaapa tästä, ja jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä. Vielä kerkeää mukaan alkuvuoden uudistuksiin!

YOU MAY ALSO LIKE