Lasse Kuk­ko­nen liittyi Idekon kou­lu­tus­tii­miin

Nopeasti kasvava oululainen keittiöremonttiyritys Ideko polkaisee käyntiin myyjilleen suunnatun koulutuksen, jonka yhtenä kouluttajista toimii jääkiekkolegenda Lasse Kukkonen. Koulutuksen tavoitteena on auttaa jokaista löytämään paras versio itsestään ja menestymään niin työssään kuin elämässä ylipäätään.

Ideko x KukkolasseOy

Kun yksilö voi hyvin, hänellä on paremmat mahdollisuudet onnistua ja sitä kautta auttaa myös tiimiään eteenpäin. Tämän tietävät niin Idekon aluejohtaja Ari-Matti Leino, kuin jääkiekkokaukaloissa upean uran tehnyt Lasse Kukkonen. Yhteinen arvopohja toi miehet yhteen ja kehittämään koulutuskokonaisuutta, jolla Idekon myyntitiimi saadaan tekemään parhaansa ja menestymään.

“Yksi iso oman urani perusta oli omien vahvuuksieni tunnistaminen ja käyttämällä niitä kentällä niin, että pystyimme yhdessä joukkueen kanssa tekemään hyvää tulosta. Viestini on, ettei tarvitse olla kentän tähti ja joukkueen paras voidakseen nauttia työstään ja menestyä siinä”, pitkään Oulun Kärppien kapteenina toiminut Kukkonen sanoo.

Kun yksilö voi hyvin, koko tiimi voi hyvin

Viisiportainen koulutus kuuluu jokaiselle Idekon myyjälle yrityksen seitsemässä eri toimipisteessä. Kukkosen vetämä kokonaisuus on koulutuksen huipennus, jonne päästäkseen myyjän on osoitettava motivaationsa kehittyä.

Koulutus on hieman yli sata henkilöä työllistävälle Idekolle iso rahallinen panostus, mutta Leino on vakuuttunut, että se kannattaa.

“Haluamme, että työntekijämme menestyvät niin työssään kuin muussa elämässään. Siitä on hyötyä molemmille osapuolille ja koko tiimille. Uskomme, että hyvinvoiva tiimin jäsen luo positiivista energiaa koko työpaikalle.”

-

Jääkiekkokaukalon fiilis työpaikalle

Kukkonen on aktiiviuransa lopettamisen jälkeen siirtynyt tekemään yksilövalmennusta ja yrityskoulutuksia, joissa hän hyödyntää 20 vuoden ammattikiekkoilijan uraansa sekä psyykkisen valmennuksen koulutustaan. Kärppäkapteeni tietää, että jokaiselle tulee jossain vaiheessa huono viikko ja silloin on tärkeää tietää, miten pettymyksistä pääsee eteenpäin.

Käytännön esimerkkien kautta halutaan herättää oma mielenkiinto ja inspiraatio etsiä parasta versiota itsestään, vaan herätellä ihmisiä kiinnostumaan itse itsestään. Kun tuntee omat vahvuutensa ja heikkoutensa, osaa suhtautua pettymyksiinkin niin, ettei tarvitse seuraavalla viikolla lähteä takamatkasta.

“Minulla on fiilis, että Idekolla halutaan aidosti, että työntekijät voivat hyvin ja heistä huolehditaan. Olen innoissani, että pääsen auttamaan heitä saavuttamaan potentiaalinsa.”

Leino toivoo, että innostunut tiimi vetää puoleensa lisää motivoituneita työntekijöitä. Yrityksen tavoitteena on palkata tänä vuonna 25 uutta tyyppiä toteuttamaan ihmisten keittiöunelmia.

“Etsimme osaamista enemmän asennetta. Sitä asennetta, mitä olemme nähneet Lassessa niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella, haluamme nähdä myös omassa joukkueessamme. Haluamme, että meillä opitaan olemaan se paras versio itsestään.”

Hae kasvavaan joukkoomme

    YOU MAY ALSO LIKE