Vastaa kyselyyn ja voita sokkeli-imuri

Palkinnon arvo 895 €

Haluamme selvittää alueesi asukkaiden mieltymyksiä ja tottumuksia keittiön ja kodin kalusteiden uudistamiseen liittyen. Kyselyyn vastanneiden kesken arvomme ainutlaatuisen kätevän sokkeli-imurin.

auta meitä selvittämään kuluttajatottumuksia ja osallistu arvontaan

Ideko haluaa selvittää kuluttajien asuinaluekohtaisia tottumuksia ja mieltymyksiä keittiön uudistamiseen ja remontointiin sekä muiden kodin tilojen kalusteiden uusimiseen liittyen. Palkinnoksi arvomme kyselyyn vastanneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 895 euron arvoisen kätevän sokkeli-imurin. Ideko hoitaa keittiön ja kodin kalusteremontit suunnittelusta loppusiivoukseen.

Sokkeli-imuri

Sokkeli-imuri on vaivattomasti jälkiasennettava imuri esimerkiksi keittiön sokkeliin. Imuri toimii sekä kätevänä rikkaimurina, että tavallisen imurin tapaan letkun kanssa. Sen voi käynnistää helposti vaikka jalalla. Imurin mukana toimitetaan näppärä ripustettava säilytyspussi erilaisille osille ja suuttimille. Roskasäiliön irrottaminen on helppoa ja sen tyhjentäminen käy käden käänteessä. Katso lisää alta ja oheiselta videolta!

Jälkiasennettava sokkeli-imuri (arvo 895€)

 • – Vaivaton asennus kaapiston sokkeliin esimerkiksi keittiöön
 • – Helppo käynnistää ja sulkea jalalla tai kädellä
 • – Toimii imuritletkun kanssa normaalin imurin tapaan
 • – Jopa 11-metrinen imuriletku on helppo laittaa paikoilleen
 • – Toimii myös rikkaimurina
 • – Roskasäiliön irrottaminen ja tyhjentäminen on helppoa
 • – Mukana tulee ripustettava säilytyspussi eri osille ja suuttimille
 • – Lisäsuulakkeet haastavienkin paikkojen imuroimiseen
 • – Lemmikeille oma hellävarainen suutin irtokarvojen poistamiseen

Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan

Täytä vastaukset kyselylomakkeeseen ja osallistu sokkeli-imurin arvontaan. Pääset vastaamaan kyselyyn alla olevasta painikkeesta.

Osallistumisohjeet

 1. 1. Tutustu arvonnan sääntöihin
 2. 2. Vastaa kyselyyn ja lähetä osallistumislomake
 3. 3. Kerro kyselystä myös tutuillesi
 4. 4. Vastausaika päättyy vuoden loppuun ja arvonta suoritetaan vuoden 2024 alussa. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Näin idekon keittiöremontti etenee

Keittiöremontti suunnitellaan aina sinun keittiössäsi, jotta paras lopputulos on taattu ja uusi tyyli sopii muuhun sisustukseesi. Kokonaan kotimainen tuotantomme takaa sen, että uusi keittiösi on kestävä, laadukas ja mitoitettu juuri sinun keittiösi mukaisesti Idekolta sujuu keittiösi remontointi alun suunnittelusta loppusiivoukseen saakka.

Tapaaminen ja keittiön suunnittelu

Idekolla suunnittelu tapahtuu aina keittiössäsi – sielä missä sen pitääkin. Keittiön suunnittelun aikana kartoitamme unelmat, haaveet, tarpeet sekä puutteet. 

Sopimus & valmistus

Kattavassa sopimuksessa määritellään mm. tarkat toimitusehdot ja maksutavat. Uusi keittiösi valmistetaan mittatilaustyönä kokonaan Suomessa, ja saat tuotteille myös taakuu.

Asennus

Uusi keittiösi asennetaan nopeasti – keskimäärin asentamisessa kestää vain noin 1 – 3 työpäivää. Asennus myös tarkistetaan kanssasi ja saat myös asennukselle takuun

Rakastu keittiöösi uudelleen

Nauti tunnelmasta, iloitse toimivuudesta! Saat Idekolta myös asennuksen jälkeen kotitalousvähennystodistuksen.

Jäikö kysyttävää?

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Rahoitus

Edullisella Ideko-keittiötilillä maksat uuden keittiösi sen valmistumisen jälkeen kätevästi erissä.

Inspiraatio

Tutustu suunnittelemiimme keittiöihin ja inspiroidu! Nämä kaikki referenssit ovat Idekon asiakkaiden oikeita keittiöitä. 

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Ideko Suomi Oy

Uusikatu 35 lh 104a, 90100 Oulu

 

Osallistumisaika

Kyselyyn voi vastata ja arvontaan osallistua 16.10.-31.12.2023 välisenä aikana. Arvonta suoritetaan tammikuussa 2024 viikolla 1.

 

Osallistuminen

Kyselyyn vastataan ja arvontaan osallistutaan täyttämällä kyselylomake ja lähettämällä yhteystiedot osoitteessa ideko.fi/kuluttajakysely.

 

Palkinto

Arvonnan palkintona on 895 euron arvoinen jälkiasennettava sokkeli-imuri. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä vastaa arpajaisveron suorittamisesta.

 

Voittaja ja voittajalle ilmoittaminen

Voittaja valitaan arpomalla yksi kampanja-aikana arvontaan osallistuneiden joukosta. Voittajan tulee täyttää osallistumisehdot. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

 

Osallistumisehdot

Kyselyyn ja arvontaan voivat osallistua täysi-ikäiset Suomessa asuvat henkilöt. Osallistumalla arvontaan hyväksyt tietojesi käytön arvonnan lisäksi Idekon markkinointitarkoituksiin. Hyväksyt myös, että nimesi saa julkaista arvonnan tuloksista ilmoitettaessa. Jos arvonnan voittajaa ei saada kohtuullisen ajan sisällä kiinni, arvotaan uusi voittaja.

 

Oikeudet muutoksiin

Ideko Suomi Oy pidättää oikeudet muutoksiin.

 

Tietojen käyttö

Kerättyjä tietoja käytetään arvonnan lisäksi markkinointitarkoituksiin. Tutustu lisää tietosuojaselosteessa.