KEITTIÖREMONTTI - VANTAA

Ekologinen ja kustannustehokas keittiöremontti paikkakunnalla Vantaa - Idekon avulla

Soita meille

020 734 7140

Keittiöremontti Vantaa

Keittiöremontti paikkakunnalla Vantaa Idekon toteuttamana on nopea ja kustannustehokas projekti, jossa kuluu vain noin 1-3 työpäivää. 

 

Me Idekolla olemme tehneet keittiöremontteja jo vuodesta 2011, ja siitä asti tehtyjä avaimet käteen-keittiöremontteja on tehty jo yli 5000. Keittiöremontti paikkakunnalla Vantaa suunnitellaan aina sinun keittiössäsi, jotta paras lopputulos on taattu ja uusi tyyli sopii muuhun sisustukseesi.  Kokonaan kotimainen tuotantomme takaa sen, että uusi keittiösi on kestävä, laadukas, ja mitoitettu juuri sinun keittiösi mukaisesti. Idekolta sujuu keittiösi remontointi alun suunnittelusta loppusiivoukseen saakka. 

 

Toteutamme asiakkaidemme pieniä ja suuria unelmia uudistamalla keittiöt avaimet käteen-takuutyönä. Tälläkin viikolla teemme kymmeniä uusia keittiötä eri puolilla Suomea. Idekon keittiöremontti paikkakunnalla Vantaa on aina keittiösi tarpeisiin räätälöity, ja täysin kotimainen tuotantomme takaa sen, että saat aina, mitä olet tilannutkin. Pyrimme aina minimoimaan ympäristörasitteet sekä kustannukset, ja suosimmekin vanhojen runkorakenteiden säästämistä, mikäli ne ovat hyvässä kunnossa eikä uudistamistarpeita ole.

Varaa keittiösuunnittelu kotiisi tai etäsuunnittelu paikkakunnalla Vantaa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

3 TAPAA UUDISTAA KEITTIÖ

Tutustu Idekon tapaan uudistaa keittiö!

Pinta

Pinta-pakettiin kuuluu nimensä mukaisesti keittiön pintojen uudistaminen vanhat runkorakenteet säästäen. Pinta-paketti on paketeista kaikista kevyin, ja siten myös edullisin. Jos olet siis tyytyväinen keittiösi toimintoihin, mekanismeihin, ja säilytystiloihin, Pinta-paketti on oikea valinta. Jos keittiön toiminnoissa tai esimerkiksi säilytystiloissa on toiveita muutokselle, suosittelemme kattavampaa remonttipakettia. Katso täältä pinta-paketin ennen ja jälkeen- kuvia. 

Plus

Plus-pakettiin kuuluu keittiön pintojen uudistamisen lisäksi myös osittaiset vanhojen runkorakenteiden vaihdot uusiin. Plus-paketti kattaa siis esimerkiksi sen, että jokin laatikosto vaihdetaan uuteen tai tehdään pieniä muutoksia kulmakaapiston säilytystiloihin. Plus-paketissa säästämme kuitenkin hyväkuntoiset, toiminnoiltaan hyvät ja toimivat keittiön runkorakenteet.

Koko

Koko-paketissa vaihdetaan pintojen lisäksi myös vanhat runkorakenteet kokonaan uusiin. Tämä on nimensä mukaisesti kaikista kattavin remonttipakettimme, jossa ei vanhaa säästellä. Suosimme kuitenkin itse vanhojen runkorakenteiden säästämistä kustannustehokkuuden ja ekologisuuden vuoksi.