KEITTIÖREMONTTI KEMI

Keittiöremontti paikkakunnalla Kemi - laadulla ja suurella sydämellä.

Soita meille

020 734 7140

Keittiöremontit Kemi

Olemme toteuttaneet keittiöremontteja ympäri Suomen jo yli 10 vuoden ajan, ja toteutettuja remontteja on kertynytkin jo yli 5000. Tapamme toteuttaa keittiöremontti paikkakunnalla Kemi on moderni, ekologinen ja suosittu – uusimme vain uudistusta tarvitsevat osat, ja vanhat, toimivat runkorakenteet säilytetään. 

Keittiöremontti Kemi – Idekon tapaan

Ainutlaatuisessa palvelukonseptissamme on 3 tapaa uudistaa keittiö – Pinta, Plus ja Koko. Sinulle täydellisen paketin räätälöinti on Idekon asiantuntevien keittiöammattilaisten avulla mahdollista. Materiaali-, väri- ja mallivaihtoehdoistamme löytyy aina kaikille juuri se oma ja keittiöremontti paikkakunnalla Kemi toteutetaan aina sinun tarpeesi ja toiveesi ensisijalla. Kaikki keittiömme valmistetaan Suomessa kustannustehokkaasti mittatilaustyönä, ja olemme ylpeä avainlippu-merkin kantaja. Lue lisää Idekosta yrityksenä. 

Ekologinen ja kustannustehokas keittiöremontti paikkakunnalla Kemi

Ekologisuus on yksi yrityksellemme tärkeistä arvoista – siksipä pyrimmekin säästämään sekä luontoa että kustannuksia uudistamalla vain uudistusta tarvitsevat osat ja lajittelemme sekä käsittelemme remontoinnista syntyneet jätteet puolestasi. Remontin valmistuttua teemme keittiössäsi loppusiivouksen. Et myöskään koskaan maksa etukäteismaksuja, vaan suoritat maksun vasta remontin valmistuttua, lopputarkistuksen jälkeen. Kauttamme  saat myös keittiöremontin rahoituksen edullisella Ideko-keittiötilillä, joka on valmiiksi puolestasi neuvoteltu. Lue lisää remontin rahoituksesta. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

NÄIN KEITTIÖREMONTIT ETENEVÄT PAIKKAKUNNALLA KEMI

Tutustu vaihe vaiheelta, miten keittiöremontit paikkakunnalla Kemi etenevät!

1. Tapaaminen ja suunnittelu

Idekolla keittiön suunnittelu tapahtuu aina keittiössäsi – siellä missä sen pitääkin. Keittiön suunnittelun aikana kartoitamme unelmat, haaveet, tarpeet sekä puutteet. Autamme teitä valitsemaan uuteen keittiöösi juuri oikeat värit, mallit, tyylilajit ja materiaalit. Lue lisää keittiön suunnittelusta

2. Sopimus ja valmistus

Kattavassa sopimuksessa määritellään mm. tarkat toimitusselosteet ja maksutavat. Uusi keittiösi valmistetaan mittatilaustyönä kokonaan Suomessa moderneilla menetelmillä, Saat myös takuun laadukkaille, uusille keittiötuotteillesi.

3. Asennus

Uusi keittiösi asennetaan nopeasti ja vaivattomasti – keskimäärin asentamisessa kestää vain noin 1-3 työpäivää. Asennus myös tarkistetaan kanssasi, ja saat myös asennukselle takuun. Me huolehdimme myös jätteiden pois viennin, lajittelun ja kierrätyksen, sekä siivoamme keittiön asennuksen jälkeen.

4. Rakastu keittiöösi uudelleen!

Nauti tunnelmasta, iloitse toimivuudesta! Saat Idekolta myös asennuksen jälkeen kotitalousvähennystodistuksen.