KEITTIÖREMONTIT

Unelmiesi keittiö – laadulla, taidolla, ja suurella sydämellä.

 

Idekon keittiöremontit toteutetaan laadulla, ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Me Idekolla olemme tehneet keittiöremontteja jo vuodesta 2011, ja siitä asti tehtyjä avaimet käteen-keittiöremontteja on tehty jo yli 5000. Keittiöremontit suunnitellaan aina sinun keittiössäsi, jotta paras lopputulos on taattu ja uusi tyyli sopii muuhun sisustukseesi.  Kokonaan kotimainen tuotantomme takaa sen, että uusi keittiösi on kestävä, laadukas, ja mitoitettu juuri sinun keittiösi mukaisesti. Idekolta sujuu keittiösi remontointi alun suunnittelusta loppusiivoukseen saakka. 

 

Ekologiset ja modernit keittiöremontit Idekolta

 

Parhaan lopputuloksen takaamiseksi ja uuden tyylin sovittamiseksi kotisi muuhun sisustukseen me Idekolla suunnittelemme keittiöuudistuksen keittiössäsi. Pyrimme aina minimoimaan sinulle aiheutuvat kustannukset esimerkiksi vanhoja rakenteita säästäen. Siten keittiöuudistuksemme säästää myös luontoa ja samalla säästät kustannuksissa. On sinun valintasi, haluatko täyden keittiöremontin vai vaihdetaanko vain pinnat tai kenties jotain muutakin – Idekon keittiöammattilaisten avulla moni on mahdollista. 

 

 

Suunnittelun aikana kartoitetaan keittiön uudistustarpeet, ideoidaan tilaratkaisuja ja valitaan keittiön tyylit ja värit. Idekon keittiöammattilainen tuo mukanaan valikoiman vaihtoehtoja, joista löytyy sinunkin keittiöösi juuri oikeat ovet, pöytätasot, välitilat ja värivaihtoehdot. Lue lisää keittiön suunnittelusta

Inspiroidu ennen ja jälkeen-kuvista

Katso asiakaskokemuksia

Keittiöremonttipaketit

Pinta-pakettiin kuuluu nimensä mukaisesti keittiön pintojen uudistaminen vanhat runkorakenteet säästäen. Pinta-paketti on paketeista kaikista kevyin, ja siten myös edullisin. Jos olet siis tyytyväinen keittiösi toimintoihin, mekanismeihin, ja säilytystiloihin, Pinta-paketti on oikea valinta. Jos keittiön toiminnoissa tai esimerkiksi säilytystiloissa on toiveita muutokselle, suosittelemme kattavampaa remonttipakettia.

Plus-pakettiin kuuluu keittiön pintojen uudistamisen lisäksi myös osittaiset vanhojen runkorakenteiden vaihdot uusiin. Plus-paketti kattaa siis esimerkiksi sen, että jokin laatikosto vaihdetaan uuteen tai tehdään pieniä muutoksia kulmakaapiston säilytystiloihin. Plus-paketissa säästämme kuitenkin hyväkuntoiset, toiminnoiltaan hyvät ja toimivat keittiön runkorakenteet.

Koko-paketissa vaihdetaan pintojen lisäksi myös vanhat runkorakenteet kokonaan uusiin. Tämä on nimensä mukaisesti kaikista kattavin remonttipakettimme, jossa ei vanhaa säästellä. Koko-paketti on oikea valinta, jos keittiön toiminnallisuudet halutaan vaihtaa ja ehkäpä  tarvitaan lisää tasotilaa ja säilytystilaa. Valitse tämä, jos haluat uudistaa koko keittiösi rakenteita myöten uutuuttaan kiilteleväksi.

Katso videolta, miten Ideko-keittiöuudistus tapahtuu!