KEITTIÖREMONTTI

Unelmiesi keittiö – laadulla, taidolla, ja suurella sydämellä.
Laaja kokemus keittiöremonteista

Yli 10 000 keittiöremonttia

Idekon keittiöremontit toteutetaan laadulla, ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Me Idekolla olemme tehneet keittiöremontteja jo vuodesta 2011, ja siitä asti tehtyjä avaimet käteen-keittiöremontteja on tehty jo yli 10 000. Keittiöremontit suunnitellaan aina sinun keittiössäsi, jotta paras lopputulos on taattu ja uusi tyyli sopii muuhun sisustukseesi. Kokonaan kotimainen tuotantomme takaa sen, että uusi keittiösi on kestävä, laadukas, ja mitoitettu juuri sinun keittiösi mukaisesti. Idekolta sujuu keittiösi remontointi alun suunnittelusta loppusiivoukseen saakka.

Idekon ratkaisut

3 Tapaa uudistaa keittiö

Haluamasi keittiöuudistus ei välttämättä edellytä koko keittiön uusimista, vaan sen voi tehdä vanhoja rakenteita säästäen. Voit valita tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Näin säästetään kustannusten lisäksi myös luontoa.

Ideko pinta

Pinta-pakttiin kuuluu keittiön pintojen uudistaminen vanhat runkorakenteet säästäen. Pinta-paketti on paketeista kaikista kevyin, edullisin ja ekologisin.

Ideko plus

Plus-pakettiin kuuluu pintojen uudistamisen lisäksi osittaiset vanhojen runkorakenteiden vaihdot, eli esimerkiksi tietty laatikosto vaihdetaan uuteen.

Ideko koko

Koko-paketissa vaihdetaan pintojen lisäksi myös vanhat runkorakenteet kokonaan uusiin. Tämä on kaikista kattavin pakettimme, jossa ei vanhaa säästellä.

Ekologiset ja modernit keittiöremontti Idekolta

Pyrimme aina minimoimaan sinulle aiheutuvat kustannukset esimerkiksi vanhoja rakenteita säästäen. Siten keittiöuudistuksemme säästää myös luontoa samalla kun säästät kustannuksissa. On sinun valintasi haluatko täyden keittiöremontin, vaihdetaanko vain pinnat vai kenties jotain muutakin – Idekon keittiöammattilaisten avulla monet eri ratkaisut ovat mahdollisia.

Kettiösuunnittelu

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi keittiö

Suunnittelun aikana kartoitetaan keittiön uudistustarpeet, ideoidaan tilaratkaisuja ja valitaan keittiön tyylit ja värit. Idekon keittiöammattilainen tuo mukanaan valikoiman vaihtoehtoja, joista löytyy sinunkin keittiöösi juuri oikeat ovet, pöytätasot, välitilat ja värivaihtoehdot. Lue lisää keittiön suunnittelusta.

Näin idekon keittiöremontti etenee

Keittiöremontti suunnitellaan aina sinun keittiössäsi, jotta paras lopputulos on taattu ja uusi tyyli sopii muuhun sisustukseesi. Kokonaan kotimainen tuotantomme takaa sen, että uusi keittiösi on kestävä, laadukas ja mitoitettu juuri sinun keittiösi mukaisesti Idekolta sujuu keittiösi remontointi alun suunnittelusta loppusiivoukseen saakka.

Tapaaminen ja keittiön suunnittelu

Idekolla suunnittelu tapahtuu aina keittiössäsi – sielä missä sen pitääkin. Keittiön suunnittelun aikana kartoitamme unelmat, haaveet, tarpeet sekä puutteet. 

Sopimus & valmistus

Kattavassa sopimuksessa määritellään mm. tarkat toimitusehdot ja maksutavat. Uusi keittiösi valmistetaan mittatilaustyönä kokonaan Suomessa, ja saat tuotteille myös taakuu.

Asennus

Uusi keittiösi asennetaan nopeasti – keskimäärin asentamisessa kestää vain noin 1 – 3 työpäivää. Asennus myös tarkistetaan kanssasi ja saat myös asennukselle takuun

Rakastu keittiöösi uudelleen

Nauti tunnelmasta, iloitse toimivuudesta! Saat Idekolta myös asennuksen jälkeen kotitalousvähennystodistuksen.

Idekon keittiömallisto

Jäikö kysyttävää?

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Rahoitus

Edullisella Ideko-keittiötilillä maksat uuden keittiösi sen valmistumisen jälkeen kätevästi erissä.

Inspiraatio

Tutustu suunnittelemiimme keittiöihin ja inspiroidu! Nämä kaikki referenssit ovat Idekon asiakkaiden oikeita keittiöitä.