KEITTIÖREMONTIT PAIKKAKUNNALLA RIIHIMÄKI

Keittiöremontit paikkakunnalla Riihimäki - laadulla, taidolla, ja suurella sydämellä

Soita meille

020 734 7140

Keittiöremontit Riihimäki

Ideko toteuttaa laadukkaat keittiöremontit ympäri Suomen. Toteutamme asiakkaidemme pieniä ja suuria unelmia uudistamalla keittiöt avaimet käteen-takuutyönä. Tälläkin viikolla teemme kymmeniä uusia keittiötä eri puolilla Suomea. Idekon keittiöremontit paikkakunnalla Riihimäki ovat aina keittiösi tarpeisiin räätälöidyt, ja täysin kotimainen tuotantomme takaa sen, että saat aina, mitä olet tilannutkin.

Ekologiset ja räätälöidyt keittiöremontit paikkakunnalla Riihimäki

Pyrimme aina minimoimaan ympäristörasitteet sekä kustannukset, ja suosimmekin vanhojen runkorakenteiden säästämistä, mikäli ne ovat hyvässä kunnossa eikä uudistamistarpeita ole. Idekon laajan materiaalivalikoiman vuoksi juuri sinulle täydellisen keittiön räätälöinti on mahdollista.  

Moderni tapa toteuttaa keittiöremontit paikkakunnalla Riihimäki

Keittiöuudistus on nykyaikainen ja suosittu tapa toteuttaa keittiöremontti: pyrimme säilyttämään vanhat ja hyvät rakenteet ja uusitaan: ovet, työtasot, laatikostot tarpeiden mukaan. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä erityisesti kokonaisvaltaiseen palveluumme sekä laadukkaisiin tuotteisiimme. Keittiöuudistuksella voit säästää jopa -40% perinteiseen keittiöremonttiin verrattuna ja lisäksi luonto kiittää – senpä vuoksi keittiöuudistus on erittäin suosittu tapa toteuttaa keittiöremontti.

Varaa keittiösuunnittelu kotiisi tai etäsuunnittelu paikkakunnalla Riihimäki

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

NÄIN KEITTIÖREMONTIT ETENEVÄT PAIKKAKUNNALLA RIIHIMÄKI

Tutustu vaihe vaiheelta, miten keittiöremontit paikkakunnalla Riihimäki etenevät!

1. Tapaaminen ja suunnittelu

Idekolla keittiön suunnittelu tapahtuu aina keittiössäsi – siellä missä sen pitääkin. Keittiön suunnittelun aikana kartoitamme unelmat, haaveet, tarpeet sekä puutteet. Autamme teitä valitsemaan uuteen keittiöösi juuri oikeat värit, mallit, tyylilajit ja materiaalit. Lue lisää keittiön suunnittelusta!

2. Sopimus ja valmistus

Kattavassa sopimuksessa määritellään mm. tarkat toimitusselosteet ja maksutavat. Uusi keittiösi valmistetaan mittatilaustyönä kokonaan Suomessa moderneilla menetelmillä, Saat myös takuun laadukkaille, uusille keittiötuotteillesi.

3. Asennus

Uusi keittiösi asennetaan nopeasti ja vaivattomasti – keskimäärin asentamisessa kestää vain noin 1-3 työpäivää. Asennus myös tarkistetaan kanssasi, ja saat myös asennukselle takuun. Me huolehdimme myös jätteiden pois viennin, lajittelun ja kierrätyksen, sekä siivoamme keittiön asennuksen jälkeen.

4. Rakastu keittiöösi uudelleen!

Nauti tunnelmasta, iloitse toimivuudesta! Saat Idekolta myös asennuksen jälkeen kotitalousvähennystodistuksen.