Keittiön värimaailmat osa 3: Kajo

Kajo on harmaan ystävän suosikki. Tähän vivahteikkaaseen harmaaseen et kyllästy.

Elisa Räihä, sisustussuunnittelija
Kajo

Ovi

Kajo tarkoittaa himmeää valoa, sarastusta ja kajastusta. Sen inspiroimana tähän mallistoon tuotiin aamuisen metsän harmautta ripauksella vaalean harmaata ja mustaa. Ovena Kajo-mallistossa on antrasiitin sävyinen puusyyovi, joka on ulkonäöltään hyvin harmoninen, ja tuo luonnollisuutta monen tyyliseen keittiöön. Ovimateriaali on myös todella helppohoitoinen: vaikka ovessa on puusyykuosi, on pinta sileä, ja helppo pitää puhtaana pyyhkimällä nihkeällä liinalla. Tumman ja eläväisen värityksensä johdosta siinä ei myöskään näy tahrat niin helposti kuin sileässä ja yksivärisessä pinnassa.

Taso ja välitila

Kajo-malliston tasot ja välitilat jatkavat oven harmaata ja luonnollista linjaa. Harmahtavan puusyyoven kanssa sopii loistavasti mallistoon valittu sileä musta tai kivipintaa jäljittelevät vaalean harmaat vaihtoehdot. Tasomateriaalit ovat tässä mallistossa helppohoitoista ja kestävää laminaattia. Kivijäljitelmäkuosi on myös hyvin armollinen keittiötouhuissa syntyville tahroille ja murusille.

Taso- ja välitilakuosit

Vetimet

Malliston vetimiksi valikoituivat hyvin yksinkertaiset matta nikkeliset lankavetimet. Niihin on helppo tarttua monenkokoisella kädellä, ja ovat myös hyvin ajattomia valintoja moneen eri tyyliin. Mattainen nikkeli on materiaaliltaan myös hyvin kestävä ja helppohoitoinen: siihen ei tartu sormenjäljet häiritsevästi ja kestävät monen sukupolven käyttöä.

Kajo

Kajo on värimaailmaltaan ja materiaaleiltaan hyvin ajaton, luonnollinen, helppohoitoinen ja soveltuu todella monenlaiseen kotiin. Se tuo ryhtiä ja särmää vaaleaan moderniin tyyliin, ja toisaalta sulautuu hyvin vanhempaankin kotiin, jossa on käytetty puuta enemmän. Malliston värimaailmaa saa helposti pinta-uudistuksenkin kautta, milloin säästetään kotinne vanhat rungot, ja uudistetaan keittiötä vain pintapuolisesti. Klikkaa tästä yhteystietoihimme, ja jätä yhteydenottopyyntösi, niin jutellaan keittiönne uudistuksesta lisää.

YOU MAY ALSO LIKE